people 90 TOP cropped 2.jpg
 

streven naar de perfecte avond

Het zit in de natuur van de mens om te feesten, te keuvelen en mekaar te versieren. Na een drukke werkdag lopen we kans om te vergeten waar het leven om draait en dat is samen alles achter je laten op die perfecte zomeravond. Flying Pig creëert voor u het decors waarin mensen gezellig samenkomen, waar de plaatselijke slager samen met de dokter en pastoor lekker kunnen doorzakken aan de bar.

het Aperitief

Flying Pig wil de kunst van het aperitieven verfijnen tot in de kleine details. De prachtige traditie van het aperitief laat toe om de dagelijkse sleur even te vergeten, te genieten van het moment met een heerlijk verfrissend drankje.

Streetfood

Om zorgeloos de avond te starten zorgen we ervoor dat bij die verfrissende pint ook uw innerlijke ziel versterkt kan worden. We voorzien elk event een gevarieerde selectie van overheerlijke foodtrucks. 

 

OMGETOVERDE PLEINEN

Elk jaar ontwerpen we een decors dat de mooiste pleinen omtovert tot de perfecte plek om te aperitieven. We voorzien feeërieke verlichting, vlaggenlijnen, verschillende foodtrucks, staantafels ... kortom een unieke beleving die even snel komt als weer verdwijnt maar de herinneringen blijven bestaan.

A Sintandries 20170804 - 02 TOP.jpg

artiesten

Muziek brengt alles bij elkaar. Onze artiesten zijn het geheim wapen in het creëren van de perfecte beleving. Heel de zomer lang verwelkomen we het kruim van de Antwerpse muzikale scene bij ons op het podium. Lokaal talent vinden we in elk muziekgenre. Komze mee ontdekken op een van onze events en geniet!

music 12 TOP.jpg